Sometime at the end of last year, I also visited
Kansai area to pay a visit to my father's side grandpa's
grave. And visited my relatives and met a friend
who I haven't seen for a couple of years.
去年の末に関西に行ってきました。(←日帰りで・・・)
親父サイドのおじいちゃんのお墓参り、親戚にご挨拶、
と久しぶりにある先輩に会ってきましたよ。
Kansai area to pay a visit to my father's side grandpa's
grave. And visited my relatives and met a friend
who I haven't seen for a couple of years.
去年の末に関西に行ってきました。(←日帰りで・・・)
親父サイドのおじいちゃんのお墓参り、親戚にご挨拶、
と久しぶりにある先輩に会ってきましたよ。

垂水の舞子墓苑にあるお墓。

and had lunch here... Tachibana to eat the famous...
そんで母ちゃんと三宮に寄って、「たちばな」
って店にふっと入り、この辺では定番の・・・

the Takoyaki, which we eat by dipping it into a sauce.
Haven't had these in years, but it was good !!
日本の皆さんならご存知の明石焼き!
久しぶりに食べたけど、美味しかった!!

first 4 years. (1~4th grade)
自分が行ってた芦屋の小学校。
阪神大震災の後に色々と変わったらしく、
かなり立派になってたね。

visited this Kushikatsu shop near Sannomiya.
晩御飯には地元のオバちゃんと従姉妹と合流して
三宮付近の串カツ屋に行ってきました。

is owned and operated by Seigo-san.
He is a former D1 driver and drifted in Formula D
for several years.
ココは「串マル」って言う串カツ屋さんで以前
フォーミュラーDで一緒に戦ってたSeigoさんのお店!!

Super crunchy and hella good !!
揚げたての串カツ!
カリッカリのボリュームたっぷりで美味しかったッス!!

"No Double Dipping".
There is a dipping pan with sauce per 2~3 guests.
Since the sauce is shared with other people,
you can only dip the freshly fried food, and no dipping
once you take a bite of your food.
This is important to make a aged sauce
which ends up with deeper and richer flavor over time !!
ココは関西の串カツ屋なので、もちろん
「2度漬け禁止!!」
ソースが2種類あったんやけど、こっちのニンニク辛味の
方がリッチで美味しかった!!
Since it was a one day trip to Kansai, the schedule was
packed, but it was a fun day !!
(I was drinking till morning the day before, so I didn't
even get home... headed straight to Tokyo Train Station...lol)
今回は日帰りだったのでスケジュールにかなり無理が
あったけど、楽しい1日でした。
(前日は朝まで飲んでたので東京の家にたどり着く事なく
東京駅に向かったのは内緒・・・)
packed, but it was a fun day !!
(I was drinking till morning the day before, so I didn't
even get home... headed straight to Tokyo Train Station...lol)
今回は日帰りだったのでスケジュールにかなり無理が
あったけど、楽しい1日でした。
(前日は朝まで飲んでたので東京の家にたどり着く事なく
東京駅に向かったのは内緒・・・)
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